tomten

Forskare på Göteborgs univeritet har gjort en uträkning när det gäller tomten, som gör att de nu har " bevis " på tomtens icke- existens:

380 000 ton julklappar skall delas ut till 152 miljoner familjer - på ett dygn.  Det skulle krävas 1,9 miljoner renar för att dra släden ( och han har ju bara 9 renar ). Detta, menar forskarna , är bevis nog för att tomten alltså inte finns.

Vaddå? menar jag. För det första kanske han har skaffat sig fler renar?!  ( han e ju från lappland , så det kan väl inte vara så svårt då med renkontakter ! )

För det andra; han har ju HJÄLP!!! Tror väl inte att han gör allting själv?! Han har ju hur många nissar som helst som jobbar för honom. Och han kan säkert skaffa fler i ungdomsarbetslöshetens Sverige.

Dessutom ; det är ju inte säkert att det är så många som 152 miljoner familjer. Nån kanske har separerat....nån kanske inte har varit snäll under året....

Så denna vetenskapliga undersökning ger jag inte mycket för. Lita inte på forskare! Speciellt inte på sådana forskare som är emot självaste tomten! ;) hohoho







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0