Långtråkigt,...

Der är farligt att ha långtråkigt! det blir lätt att man hamnar framför datorn o blir sittandes där! Nu har ja vart uppe en massa på tradera och hittat en massa,.... ;) KLÄDER måste införskaffa mig ett par mammabyxor, För nu börjar mina kläder bli trånga!,... eller iaf byxorna.

har räknat ut att på tisdag så går ja in i Vecka 16



 



Kroppen: Den här perioden är ofta en roligare tid av graviditeten och många känner sig lite piggare igen. En del som fött barn förut kan känna att något rör sig i magen, det kan kännas som pirrande bubblor eller som en fisk som spritter till.
Ditt hjärta pumpar 20 procent mer blod än tidigare och det kommer att öka betydligt fram till i slutet av graviditeten.

Fostret: Fostret mäter cirka 16 centimeter och väger omkring 100 gram. Fingernaglar har bildats och fostret kan rynka pannan, röra ögonen och svälja. Fostret kan även ta tag i navelsträngen och börja undersöka det vattenfyllda rummet som det befinner sig i. Det omges av ungefär 300 milliliter vatten som byts ut flera gånger per dygn vilket behövs eftersom fostret kissar ungefär med 45 minuters mellanrum. Vattnet fungerar även som stötdämpare.
Redan nu har barnet troligtvis utvecklat sitt smaksinne. Barnet kan höra och rycker till om något plötsligt ljud uppträder nära magen. Ljudnivån inne i magen är annars ungefär lika hög som när man står på en trafikerad gata i staden eftersom alla ljud i mammans kropp förstärks i fostervattnet.

 



Sebe plutten har vart dålig igen, natten mellan to-fre. Vaknade ja av att det lät lustigt och det va tur. För om ja inte vaknat hade ja vart nerspydd!... Den lilla "skit-ungen" spydde ner min kudde :( .... tur att ja inte fick det i ansiktet... C va hemma med honom och ja åkte till jobbet.

Idag va ja lite lurig i magen o mådde illa. Så jag va hemma idag... lite surt att jobba med livsmedel om man är dålig!... så idag har vart en väldigt lugn dag. mkt data o tv-tittande!...

På må är det inventering på jobbet yiippiieee.... fast min vanliga arbetstid är 6-13 och det är då inventeringen är så, det är ju inte så farligt! tråkigt för alla som ska städa alla diskar m.m. Själv ska ja väga alla skinkor ;)

                                      * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Funderar på att göra en väggmålning, C sa att ja fick fria händer ;) vet inte riktig än...

Lutar mot denna bil...



denna är också rätt mysig...



nått blir det...



och det ska va svrtvitt,... om inte annat målar ja stora tavlor av de andra bilderna
och sen har bilen som väggmålning! sen sportlight i taket som lyser upp den.
Blir nog sketa snyggt!!!....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0