The Vampire Diaries....

mycket vampyr feber just nu!,... Här är en serie som går på kanal 6 kl 18 på torsdagar.
Jag har ju fuskat lite och tittat på 14 avsnitt hittills. Den är såååå bra! och spännande!!!
Längtar tills nästa!



"För er som ännu inte vet vad serien handlar om så är de båda huvudrollsinnehavarna, Elena (en föräldralös tjej) samt vampyren Stefan. Båda får redan från början tycke för varandra. Elena har en bror (Jeremy) vars hobby är… knark. Stefan har också en bror (Damon), som spelas av Ian Somerhalder (även känd som Boone i Lost). Båda syskonparen har en ganska typisk relation till varandra och ni som har syskon kommer säkert känna igen er.

Att serien har blivit en enorm framgång i USA beror nog på två saker. För det första så har det saknats en riktigt bra ungdomsserie på länge. För det andra så har vampyrtrenden inte undgått någon. Allt sedan Blade har biosalongerna visat den ena vampyrfilmen efter den andra. Eftersom Twilight-sagan fortsätter med minst två filmer till så lär även The Vampire Diaries fortsätta ett bra tag. Serien är också en ganska tydligt kontrast till alla yrkessåpor, actionserier och sitcoms."

Trots typiska vampyrklichéer såsom korpar, kyrkogårdar och mörka skogar i inledningsscenen så glömmer man detta ganska snabbt då en skön blandning av High School-miljö och välanpassad soundtrack tar över......


Damond, Elana, Stefan


Kommentarer
Postat av: anna

jag började följa det där men kändes för såpigt efter 4-5 avsnitt för mig.

2010-02-16 @ 14:41:30
URL: http://addspirit.blogg.se/
Postat av: fia

åh det är super spännande har sett tom episod 14...

fast ja måste väl erkänna att ja kanske är lite av vampyrfreak,...

2010-02-16 @ 17:39:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0